dimecres, 3 de novembre de 2010

Junts amb Kédougou

Talila Nono. Dibuixa'm un conte és el resultat de la col·laboració de l'Associació Amics de Diahka Madina, l'IMEB i diverses escoles d'Horta-Guinardó i de Kédougou. 

Les escoles de Barcelona i Senegal van intercanviar contes i dibuixos i aquest és el resultat:
Talila Nono. Dibuixa'm un conte


El curs següent va augmentar la participació de les escoles i el contingut del llibre també va créixer. Aquesta vegada es van intercanviar cançons i es va publicar un cançoner amb dibuixos i un cd. Cliqueu aquí per veure el bloc.


Junts dibuixem i cantem


El curs passat és va obrir el projecte a d'altres zones: Tànger (Marroc) i Quito (Equador). S'hi van afegir més escoles com Àngels Garriga, Heura,  Torrent de can Carabassa i també l'INS Josep Pla que van intercanviar jocs amb escoles de Senegal. El nostre institut va intercanviar  jocs per jugar amb xapes amb l'escola de Kédougou Alpha Mamadou Sadio Bà i els seus alumnes van ensenyar un joc de rotllana. El llibre Juguem plegats amb les explicacions dels jocs, els dibuixos  i les filmacions dels jocs, sortirà publicat abans de la propera primavera. Cliqueu aquí per veure el bloc


Dibuixos dels jocs
juguem plegats a xapes

View more presentations from Biblioteca.
El projecte del curs passat va quedar inacabat per diversos problemes. El més greu va ser el segrest de 3 cooperants de la Caravana Solidària que ja feia temps que transportava material necessari per als diferents projectes de l'Associació Diakha Madina, entre els quals estava el projecte JUNTS.
les escoles i molta gent van donar suport als cooperants:

A causa del que va passar, enguany la Caravana Solidària arribarà al Marroc, però no arribarà a Senegal. Per al projecte JUNTS cal que les escoles de Kédougou disposin de material escolar, per això necessitem que les escoles segueixin participant, però aquest cop amb diners perquè el material s'haurà de comprar al Dakar.
Esperem la vostra col·laboració, perquè els alumnes de Kédougu tinguin material per seguir pintant, dibuixant i escrivint.


Per saber més coses de Kédougou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada